kokosmat op maat

kokosmat, kokosmat op maat
Kokosmat op maat en  geen kleurvervaging bij gebruik.

Deze Kokosmat heeft een robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in 9 kleuren.
Onze kokosmat is scherp geprijsd omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Onze kokosmat heeft een zware maar toch soepele vinyle rug waardoor hij goed blijft liggen. Onze kokosmat is helemaal doordrenkt met kleurstof en daarna is hij gefabriceerd tot kokosmat daardoor blijft de kokosmat kleur echt. Dit in tegenstelling tot veel andere kokosmatten. Die kokosmat wordt eerst gefabriceerd en daarna opgespoten, daardoor verliest het zijn kwaliteit en heeft u snel een kleurvervaging. Bij ons dus niet!!!! De kokosmat is 18mm dik. Wij voeren deze dikte, omdat de vezel van de kokosmat dan gegarandeerd langer goed blijft. Hoe hoger de vezel van de kokosmat, hoeveel meer kans op extra snelle slijtage. Onze kokosmat is uitgevoerd met een stevige vinyl-rug en is rot en schimmelvrij gemaakt. let hier goed op, niet iedere kokosmat wordt behandeld tegen rotting en schimmels (wij geven deze garantie wel op onze kokosmat). Ook heeft de kokosmat een uitstekende brandwerende eigenschap. Daardoor is deze kokosmat zeer geschikt voor projecten. Maar ook voor partikulier gebruik is hij zeer geschikt. Onze Kokosmat heeft een natuurlijke kokosvezel. Deze wordt zowel in droge als in natte periodes geoogst.
Dit betekend dat de vezel donkerder of lichter kan uitvallen. Doordat het een natuurproduct is, is hij zeer geschikt voor goede vocht en vuilopname. De kokosmat is verder eventueel goed bij te snijden. via de rug met een scherp stanleymes.

LET OP!! Tegenwoordig worden er kokosmatten verkocht zonder vliesdoek in de rug, daardoor kan hij eerder scheuren. Deze hebben een zwarte achterkant (rug). Deze verkopen wij niet. Onze kokosmat heeft een grijze rug met vliesdoek. Wij willen alleen de beste kwaliteit verkopen.
Onze kokosmatten hebben de robuuste uitstraling en kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Advies verkoopprijs kokosmatten 89,95 euro bij ons de kokosmat vanaf 69,00 euro per vierkante meter
vraag evt. om advies 040-2461517 vraag naar Rieta.