anti-slip Oslo

4 effectieve antislip oplossingen voor buiten
antislip vlonders glad hout
Eigenschappen op een rij
+ op hout en steen aan te brengen
+ geschikt voor tijdelijke installaties
+ in praktisch alle condities aan te brengen
+ geen aanhechting van algen
+ direct beloopbaar
+ ook oplossing voor nachtvorst gladheid
+ geschikt voor grote oppervlakten
+ gemakkelijk in onderhoud en vervanging

1) Antislip matten

Antislip matten zoals de R13 granulaat worden veelvuldig toegepast op verschillende ondergronden, de matten zijn gemakkelijk aan te brengen. De matten hebben een open structuur zodat uw hout kan blijven ademen. De matten zijn schimmel en alg werend en hebben een isolerende werking. Mede door verende onderlaag zijn de matten niet alleen comfortabel om over te lopen ook “breekt” hierdoor een eventuele dunne ijslaag door (nacht)vorst.

Deze matten worden al jaren toegepast in Duitsland en de Alpen landen. Het flexibele materiaal vangt gemakkelijk oneffenheden op in de ondergrond en kan zelfs worden toegepast op buitentrappen. De matten zijn ook tijdelijk te plaatsen voor bijvoorbeeld alleen de de herfst en wintermaanden kan eenvoudig worden opgerold en worden opgeborgen. De matten worden naar wens en toepassing los gelegd, of gemonteerd door middel van polymeerkit, rvs schroeven en of spijkers.

Ter introductie kunnen wij deze mat aanbieden voor 45 euro per m2 De mat is 120cm breedt en kost dus per strekkende meter 120cm-100cm 60 euro.